Om Byråvärlden

Byråvärlden är en kunskapsportal med aktuellt och värdeskapande innehåll som är relevant för dig som arbetar inom kommunikation. Det är också ett forum för diskussion och en mötesplats för alla som är intresserade av bra kommunikation. 

Våra partnerbyråer inom olika kategorier delar löpande med sig av sin kunskap. Syftet är att hjälpa dig  att få en tydligare och mer konkret bild av hur du kan dra nytta av det som händer i vår bransch. 

Vi som står bakom Byråvärlden driver företaget BONZAI och den digitala plattformen AgencyMatch. Sedan 2015 har vi hjälpt många företag att hitta rätt byrå.

Sedan 2017 har vi samarbetat med nätverket Marknadscheferna som är Sveriges största nätverk för marknads - och kommunikationschefer.

Idén om Byråvärlden grundar sig i en tanke om att på ett smart sätt kunna sammankoppla våra respektive nätverk. Så att marknadschefer och byråer kan mötas och få bättre förståelse för varandra.

Förutsättningarna var goda; Marknadscheferna med sina 16 000 beslutsfattare på spännande företag och BONZAI med ett byrånätverk med flera hundra riktigt vassa byråer.

Några av de främsta utmaningarna vi ringat in hos beslutsfattare inom kommunikation är att hålla sig uppdaterad om allt som händer i vår bransch, att bättre förstå vad de olika byråerna faktiskt erbjuder och på vilket sätt det är relevant för just dig som beslutsfattare.

Vi är övertygade om att det är genom att tillföra ett värde till sin publik och dela med sig av sin kunskap som man bygger förtroende och långvariga relationer.