Oskar Wennberg, Agency Analytic och Sebastian Holm, VD på AgencyMatch

AgencyMatch

Tänk dig en matchmaking-tjänst, fast för dig som söker din nya byrå. AgencyMatch är enkelt att använda. Beskriv bara dina behov och bli matchad mot flera hundra byråer. Oavsett vilka behov du har så finns kompetensen du behöver hos oss.

 

Niklas Roupé, VD på Bombayworks

Bombayworks

Bombayworks är en digital byrå med fokus på våra kunders tillväxt och framgång genom bra samarbeten. Sedan 2007 har vi med affärskunnande, kreativitet och teknologi levererat just detta tillsammans med bland andra Electrolux och Orkla. I vårt erbjudande ryms strateger, analytiker, projektledare, designers, utvecklare, testare och innehålls-kreatörer - totalt är vi fler än 70 digitala experter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai.

 

Tobias Franzén, VD och Paula Ruotsalainen, COO på The Amazing Society

The Amazing Society

Vi är en modern kommunikationsbyrå som skapar relevant, målgruppsanpassad och mätbar kommunikation för ett modernt marknadsföringslandskap.

Vi skapar hållbar kommunikation och kallar det Social First!

 

Bästa Kompisar, en reklambyrå i Malmö.

Bästa Kompisar

Bästa Kompisar är en reklambyrå i Malmö. Här skapar och producerar vi känslor – utan avkall på förnuftet. Vi navigerar varumärken genom planerad förändring. Alltid efter behov. Alltid med känsla. Bland kunderna finns bl.a. Axis Communications, CDON, Moccamaster, Sandvik, Panduro och Castellum.

 

SPG Event

SPG Event

SPG Event jobbar med varumärkesupplevelser. Det gör vi genom skräddarsydda event utifrån era önskemål och ert syfte. Som en del av Stureplansgruppen kan vi erbjuda unika helhetslösningar inom event marketing både i Sverige och utomlands.

 

Josephine Ilola, byråchef på Glory Days Stockholm

Glory Days

Vi är en contentbyrå som hjälper våra kunder att skapa värdefullt och affärsdrivande innehåll. Vi tar våra kunder hela vägen från strategi, kreativitet och produktion till distribution och analys. Vi jobbar kanaloberoende – med det sagt skapar vi innehåll för alla slags kanaler där målgruppen finns.

 

Carl-Magnus Cronholm, CEO på FEW Agency

FEW Agency

Varför ska nån bry sig? Frågan är kanske den viktigaste du kan ställa dig i dagens kommunikationslandskap. Med Few Agency slipper du chansa och kan luta dig mot insiktsbaserade lösningar skräddarsydda för din verklighet. Möt några av våra uppdragsgivare och läs mer om vårt motto – We make them care. 

 

Kevin Wahlström, Senior SEM Specialist och Maria Jonasson, Client Manager

Beet

Beet är en digital fullservicebyrå där alla aktiviteter styrs av data mot ett mätbart mål, oavsett mediekanal. Som byrå är vi ett stöd till marknadschefer inom flera olika branscher och fungerar som en del av kundens organisation genom ett djupt samarbete. Vi erbjuder tjänster inom digital marknadsföring, analys och strategi. Teamet består av ett 30-tal erfarna kanalspecialister och digitala strateger som hjälper till med allt från strategiformulering till implementering, hantering och optimering.

 

Alexander Castro och Hanna-Lo Sandell

Pocketsize

Vi kan lite om det mesta – men precis allt om din webb!

 

Alexander Wallin, Country Manager, Infomedia

Infomedia

Infomedia är nordisk partner till några av världens mest framstående företag inom marknadsföring på Sociala Medier. Hootsuite för Social Media Management, annonsering och Employee Advocacy, Brandwatch för Digital Consumer Intelligence och Zerofox för Social Media Security. Utöver programvara erbjuder Infomedia konsulttjänster som Digital Brand Analysis och Digital Risk Assessment, samt workshops och föreläsningar om hur man maximerar affärsnyttan av sina sociala medier.

 

Björn Mellstrand, Grundare & strateg. Louise Leo, VD & partner

JMWGolin

Vi är en PR-byrå som är ovanligt bra på reklam! Sedan starten 2003 har vi hjälpt företag att göra avtryck på sin omvärld genom kommunikation som förtjänar sin uppmärksamhet.

 

Valentin Experience

Valentin Experience

Valentin Experience identifierar och optimerar interaktioner mellan varumärke, individ och omvärld. Det gör vi genom att kombinera Service Design, Business Design och ett full-service kommunikationserbjudande. Eftersom vi arbetar med hela processen från insiktsarbete till färdig leverans ser vi till att våra insikter verkligen blir värdeskapande produkter, tjänster och kommunikation.

 

Shomei

Shomei är ett kreativt kommunikationshus i Stockholm som tar ansvar hela vägen från strategi genom idé till medierådgivning och medieköp. Shomei har 20 medarbetare med en bredd av kompetenser, från strateger och pr-konsulter till kreatörer och fotografer som alla strävar efter att förvandla arbetsuppgifter till verk som kan signeras. Shomei grundades 2019 av Helena Wittbom och Erik Höglund.

 

Silver

Silver är en av Sveriges ledande varumärkes- och designbyråer med fokus på hållbarhet. Silver arbetar med insikt, varumärkesstrategi och design och kommunikation för etablerade varumärken som ICA, Paulúns, Grumme, Riksbyggen, Svenska Fotbollsförbundet och Weleda men är även engagerade i start-ups med hållbara verksamheter som till exempel vårtechbolaget Remisshjälpen och matvarumärket A2O.

 

Spotlight PR

Spotlight är en kommunikationsbyrå som hjälper företag att växa och att stärka sitt varumärke med hjälp av thought leadership. Våra tjänster innefattar såväl strategisk rådgivning som genomförande av integrerade kampanjer.

 

PHD

PHD är känt globalt som en innovatör inom kommunikationsplanering och inköp över broadcast, print, digitalt, mobilt, socialt och framväxande media. Detta återspeglas i nätverksrankingens 2: a mest tilldelade nätverk i världen enligt 2018 Gunn Media 100-rapporten - ett riktmärke av de mest kreativt tilldelade organen och nätverken.

 

Chimney

Chimney är en innovationsdriven creative studio, som sedan 1996 arbetat med några av de största i den kreativa sektorn. Genom sina unika lösningar har Chimney vunnit både priser och marknadsandelar. Förutom postproduktion inom video och stillbild, erbjuder Chimney strategi, produktion, digital marknadsföring och content marketing. Chimney har mer än 400 anställda på 13 kontor i 9 länder. 

 

Rebel and Bird

Rebel and Bird är en digitalbyrå som grundades 2012 där idag ett 50-tal personer arbetar med att skapa digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt. Vi kombinerar engagerande upplevelser med tekniskt djup. Rebel and Bird har skapat lösningar som nått över 3 miljarder människor, vunnit Clio Awards i konkurrens med världsledande byråer och hjälpt Filmstaden att bli utsedd till Sveriges bästa underhållningssajt av IDG. På kontoret myllrar det av designers, utvecklare, datastrateger, varumärkesstrateger, innehållsexperter och projektledare.

 

Relation & Brand

Relation & Brand hjälper er med kundutveckling. Att lära känna kunderna och utveckla en kommunikation som är relevant och skapar lojalitet och lönsamhet, är vår grej. Genom tester, uppföljning och utvärdering av befintlig kommunikation, skapar vi effektiva strategier och koncept för hur just ni kommunicerar på bästa sätt med era kunder.

 

Oh My

Oh My är en fullservicebyrå. Med det menar vi att vi är redo att gå dit kunden behöver gå för att möta sin publik – oavsett kanal eller tillfälle.
Vi tror att man får bäst effekt genom att låta en byrå sköta allt innehåll för att inte ha några glapp mellan vad som ska åstadkommas och vad som görs, samt att alla – från den som skriver koden till den som håller i kameran ska veta för vem och varför vi gör det här. Det skapar bättre resultat.Vi brinner för att se kunder växa och få ut mer av sin affär, och att hjälpa dem att nå sina mål.

 

Limetta

Limetta hjälper företag och organisationer till ökad lönsamhet och affärsnytta genom att maximera deras digitala möjligheter. Vi skapar morgondagens digitala tjänster i nära samarbete med våra kunder där vi kombinerar vår digitala expertis med deras affärskunnande. 

 

Sköna

Sköna är en reklambyrå med fokus på B2B. Vi specialiserar oss på marknadsföring, varumärkesbyggande och design för innovativa techföretag. Grundade i Silicon Valley 2003 och med ett kontor i Stockholm sedan 2017 erbjuder vi den perfekta blandningen av Silicon Valleys HighTech-expertis och skandinavisk känsla för design.

Vi löser tuffa affärsproblem med strategi, design och våra “smarts”. Resultatet? En kickstart för stor tillväxt runt ett varumärke som folk kommer att älska.

 

Dazy

Vi är en digital fullservicebyrå i Stockholm som hjälper tillväxtföretag att växa sedan 2001. 

(Det innebär arbete med varumärke, koncept, analys & digital strategi, UX/UI-design, digital marknadsföring (content marketing, inbound/growth marketing, marketing automation och annonsering), innehållsproduktion, CRM, app- och webbproduktion, systemutveckling, förvaltning och support, etc.)

Eller så här; vi fungerar som våra kunders digitala marknadsavdelning.

 

DigiView

DigiView är en marknadsföringsbyrå bestående av data-drivna specialister inom sociala medier, sök, online video och display. Vår ambition är tydlig, att öka din lönsamhet genom att hjälpa dig nå din målgrupp på ett av de mest kostnadseffektiva sätten. Detta gör vi genom att erbjuda ett komplett erbjudande inom digitala kundresor baserat på strategi, innehåll, annonsköp, analys och coaching för bland andra kunder WaterAid, Office Depot & Filmstaden.